et hav av digitale løsninger

Smartbøyer og sensorteknologi kombinert med softwareløsninger vil gi neste generasjon et finmasket nett av muligheter til havs. Vår hverdag preges allerede av IoT (Internet of Things). Det er på tide å bygge havets eget internett.

De solide bøyene, utstyrt med avansert IoT-teknologi, gir mulighet for kontinuerlig overvåkning av ditt utstyr til havs. Du har alltid full oversikt.

Sunfish-bøyene tåler trykkbelastning ned til 200 meters dybde. Når de når overflaten igjen, vil de fortsette å sende via 4G eller satellittsignal.

SMARTBØYER

Smartbøyene gir fiskeren muligheten til å overvåke posisjonen til fiskeutstyret sitt. Sammen med vår programvare, Digicatch, er bøyene våre “smarte” og har mange nyttige funksjoner. En av disse funksjonene vil sende et push-varsel til fiskerens mobiltelefon eller navigasjonssystemet ombord hvis det er noe man bør være klar over. For eksempel hvis det overtid for å høste fiskeutstyret eller at det bare beveger seg ut av posisjon. På denne måten kan fiskeren gjøre valg for å unngå å miste utstyret sitt.

Innomar-9547

SENSORTEKNOLOGI OG PROGRAMVARE

Vi utvikler avanserte sensorsystemer og programvareløsninger for å overvåke fiskeoperasjoner, aquakultur, metocean forhold og undervannsoperasjoner. Teknologien vår er basert på trådløst akustisk overføring til overflaten som tillater overvåkning av operasjoner og miljø i sanntid samtidig som å samle relevant data. Vi utvikler også programvareløsninger for å tilby brukervennlig front-end visualisering av den samlede dataen, i tillegg til å lage rapporter og analyser skreddersydd for hver bruker.

EnglishFrench