Vi gjør havene
digitale

 

Digitalt hav

Våre IoT-løsninger forenkler tilgangen til havdata. Smartbøyer utstyrt med det siste innen datateknologi i kombinasjon med Innomars programvare vil holde øye med fiskeutstyr, hvilket vil forhindre at fiskeutstyret kan forurense og spøkelsesfisker. Vårt system består av sensorer som tar prøver av havdata og kameraløsninger som trådløst sender bilder trådløst gjennom vannsøylen opp til Sunfish-bøyene våre. Dette vil tillate fjerninspeksjon og overvåkning av teiner, havbunn prøvetakning og gjennkjennelse av fiskearter. Med støtte fra AI kan vi holde øye med fiskeutstyr, ta prøver av havdata og, med programvarestøtte, kan vi optimalisere fiske- og maritime operasjoner.       

SMARTBØYER

Smartbøyene gir fiskeren muligheten til å overvåke posisjonen til fiskeutstyret sitt. Sammen med vår programvare, Digicatch, er bøyene våre “smarte” og har mange nyttige funksjoner. En av disse funksjonene vil sende et push-varsel til fiskerens mobiltelefon eller navigasjonssystemet ombord hvis det er noe man bør være klar over. For eksempel hvis det overtid for å høste fiskeutstyret eller at det bare beveger seg ut av posisjon. På denne måten kan fiskeren gjøre valg for å unngå å miste utstyret sitt.

Smartbøyene gir fiskeren muligheten til å overvåke posisjonen til fiskeutstyret sitt. Innomar AS
Innomar Ocean Tecchnology

SENSORTEKNOLOGI OG PROGRAMVARE

Vi utvikler avanserte sensorsystemer og programvareløsninger for å overvåke fiskeoperasjoner, aquakultur, metocean forhold og undervannsoperasjoner. Teknologien vår er basert på trådløst akustisk overføring til overflaten som tillater overvåkning av operasjoner og miljø i sanntid samtidig som å samle relevant data. Vi utvikler også programvareløsninger for å tilby brukervennlig front-end visualisering av den samlede dataen, i tillegg til å lage rapporter og analyser skreddersydd for hver bruker.

Innomar Ocean Tecchnology
Innomar Ocean Tecchnology
Innomar Ocean Tecchnology