Innomars teiner tillater fiskerne å gjennomføre kontrollert fiske med minimal risiko for uønsket bifangst som pattedyr og sjøfugl.

 

Fiskeriutstyr

Vår forretningsmodell er basert på vår egen forskning og utvikling. All forskning er gjort i samarbeid med verdensledende forskere og institutter: Havforskningsinstituttet, NOFIMA, Kongsberg Maritim og Merinov Instituttet i Québec. Sammen utvikler vi metoder for å gjøre fiskeri mer bærekraftig i tillegg til sensor- og sporingsverktøy.

SMARTBØYER – SUNFISH

Smartbøyene gir fiskeren muligheten til å overvåke posisjonen til fiskeutstyret sitt. Sammen med vår programvare, Digicatch, er bøyene våre “smarte” og har mange nyttige funksjoner. En av disse funksjonene vil sende et push-varsel til fiskerens mobiltelefon eller navigasjonssystemet ombord hvis det er noe man bør være klar over. For eksempel hvis det overtid for å høste fiskeutstyret eller at det bare beveger seg ut av posisjon. På denne måten kan fiskeren gjøre valg for å unngå å miste utstyret sitt.

Innomars teiner tillater fiskerne å gjennomføre kontrollert fiske med minimal risiko for uønsket bifangst som pattedyr og sjøfugl.

INNOMAR TEINER

Innomars teiner tillater fiskerne å gjennomføre kontrollert fiske med minimal risiko for uønsket bifangst som pattedyr og sjøfugl. Noen teiner er til og med designet for målrettet fiske av spesifikke arter, for eksempel som kveite. Teinener er tilgjengelige i forskjellige størrelser, alt fra mindre teiner som kan brukes av en person til veldig store teiner for industrielle fiskerier.   

STASJONÆRE TEINER

Vårt konsept for stasjonære teiner er en ny avansert fisketeknologi som vil operere passivt og selvstyrende. Teinene kan bli plassert i nærheten av fiskefarmer, offshore vindkraftinstallasjoner eller andre sårbare områder. Denne teknologien er et viktig bidrag til å gjøre fiskerier og fiskefarmer mer bærekraftige.

VI SKAPER VERDI

Vi skaper verdi ved å utvikle nye verktøy for bærekraftig fiske. Bedre kvalitet, sikkerhet og mindre miljøpåvirkning vil gi verdiøkning gjennom hele forsyningskjeden, fra fangst til fat.

REFERANSER

EnglishFrench